Release:
TBA Q3 2014
Cast:
Dolph Lundgren (The Expendables 1/2, Universal Soldier, SAF3)
J.R. Martinez (All My Children)
Texas Battle (The Bold and the Beautiful, Dragonball Evolution, Coach Carter)
Lydia Hull (Van Wilder, Escape Plan 2)
Jocelyn Oscorio
Travis Burns
Katie Meehan
Danielle Anderson
Genre:
Actie
Drama
Lengte: 43 min.
Jaar: 2013
A Première TV Distribution Release

SAF3 - A New Series!


SYNOPSIS

Te land, te water of in de lucht... wie stuur je op pad als de nood het hoogst is en een redding nagenoeg onmogelijk?

SAF3 is een elite-eenheid die de beste krachten uit de Reddingsdienst, het Brandweerkorps en de Kustwacht van Los Angeles samenbrengt. Deze experts slaan de handen in elkaar om de meest gewaagde reddingsmissies tot een goed einde te brengen.

In elke aflevering staat een grote reddingsactie centraal. Missieleider tegen wil en dank is redder John Mathews, die in tragische omstandigheden de plaats van zijn mentor en vriend Hal Dunnigan moet innemen. SAF3 is Dunnigans concept, een samenwerkingsverband dat de specifieke kennis van elke dienst overstijgt en bundelt. De licht ontvlambare en gedreven karakters zorgen voor spanning en (persoonlijk) drama op het scherp van de snee, want geen enkel lid wil onderdoen voor de rest. Maar als er levens op het spel staan, verhuizen eergevoelens en korpsreputatie naar de achtergrond en vormen ze een reddingsteam zonder weerga...

Schoonheid en gevaar, bedrog en verlossing, spanning en drama... SAF3 heeft het allemaal. Een actie-avonturenreeks van 20 afleveringen in een betoverend kader, in een coproductie van Gregory J. Bonann (de bedenker van Baywatch), en met de legendarische actieheld Dolph Lundgren in een hoofdrol.


DOWNLOADS

Je moet ingelogd zijn om deze informatie te bekijken.
.
NL EN