Films

VOD Februari 2022

Masquerade

Thriller
Beschikbaar voor VOD: 10 februari 2022
Regie: Shane Dax Taylor
Cast: Bella Thorne (Scream, The Duff), Austin Nichols (The Day After Tomorrow, The Walking Dead), Alyvia Alyn Lind (Overboard, The Young and the Restless), Mircea Monroe (The Change-Up)

BESCHIKBAAR IN 4K

De 11-jarige Casey is alleen thuis met de babysitter wanneer twee vermomde dieven inbreken om de peperdure kunst van haar ouders te stelen. De situatie escaleert snel en als blijkt dat een van de inbrekers tot alles in staat is om zijn doel te bereiken. Klassieke home invasion-thriller met een bloedstollende plottwist en finale! 

Reviews
  • Action-flix.com: an exceptionally good film populated by solid performances, tight and suspenseful direction, and a clever finale.
  • Bulletproofaction.com: Masquerade is a lot of fun, and it brings a lot of thrills and chills with its pace and mood music.
  • Moviefreak.com: some will come away suitably shocked and impressed!
  • Nightmarishconjurings.com: exciting storyline.

Pelle en Kas Op Zoek Naar Het Gezonken Schip

Familie
Beschikbaar voor VOD: 24 februari 2022
Regie: Taavi Vartia
Cast: Olavi Kiiski, Oskari Mustikkaniemi, Mimosa Willamo, Elias Westerberg

Aan de vriendschap van Pelle en Kas dreigt een einde te komen wanneer de fabriek waar Pelles vader werkt, moet verkassen. Geen werk, geen geld, dus moeten ze verhuizen. Tenzij Pelle en Kas de beloning kunnen krijgen voor de verloren buit van een bankoverval. Alleen … die ligt op de bodem van de Baltische Zee! 

NL EN